ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Στα πρόθυρα «Ολικού Πολέμου»: Οι πληρεξούσιοι του Ιράν προετοιμάζονται για αμερικανικό πλήγμα στην Τεχεράνη
«Πήραν το κεφάλι του ως τρόπαιο»: Οι σπαρακτικές νέες λεπτομέρειες για τη σφαγή του Νιρέλ Ζινί από τη Χαμάς την
Οι ΗΠΑ αναπτύσσουν για πρώτη φορά στη Μέση Ανατολή σπάνια μέσα ηλεκτρονικού πολέμου
Πρωτοβουλία Γκράχαμ για την προστασία των Κούρδων στη Συρία
Ο Νικόλας Φαραντούρης στη Λιβύη διαμήνυσε στον Ντμπεϊμπά: Το ανυπόστατο και παράνομο «"τουρκο-λιβυκό μνημόνιο" για τις θαλάσσιες ζώνες, είναι ένα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Τουρκική αστυνομία συνέλαβε μια Ρωσίδα, η οποία ενδέχεται να είχε σχέσεις με τον νεκρό δολοφόνο του ρώσου πρεσβευτή Αντρέι Καρλόφ στην Τουρκία, όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο Tass επικαλούμενο δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου.
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο A Haber, η ηλικίας 33 ετών Ρωσίδα Εκατερίνα Μπ., είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Μεβλιούτ Μερτ Αλτιντάς, ενώ είχε τηλεφωνήσει και στο Ρωσικό Κέντρο Πολιτισμού στην Άγκυρα.Κατά την ανάκριση η Ρωσίδα παραδέχθηκε ότι επικοινωνούσε με τον Αλτιντάς μέσω μηνυμάτων.
Σύμφωνα με την Sabah ή 33χρονη Ρωσίδα είναι μαστροπός και ασχολείτο με ραντεβού γυναικών που έκλεινε σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων της Άγκυρας με τούρκους επιχειρηματίες.
Τις συναντήσεις σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα τις έκλεινε μέσω δύο σχετικών ιστοσελίδων που διέθετε και προσέφεραν παρόμοιες υπηρεσίες.
Αυτή τη στιγμή η Ρωσίδα με απόφαση του δικαστηρίου κρατείται σε μια από φυλακές της Άγκυρας.
Η ρωσική πρεσβεία, όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο, επικαλούμενο την υπεύθυνη του γραφείου Τύπου της στην Άγκυρα Ιρίνα Κασίμοβα, υπέβαλε αίτημα προς τις τουρκικές αρχές μέσω του οποίου ζητούσε ενημέρωση, αναφορικά με την εγκυρότητα των τουρκικών δημοσιευμάτων, όσον αφορά την σύλληψη της 33χρονης Ρωσίδας. Ωστόσο, όπως δήλωσε η ίδια, προς το παρόν δεν έχει υπάρξει απάντηση από τουρκικής πλευράς.






















































