ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με τις δημοσκοπήσεις να βρίσκονται στο ναδίρ της αξιοπιστίας τους, οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν οργανώσει την κάλυψη των αυτοδιοικητικών εκλογών, ρίχνοντας το βάρος στους καλεσμένους τους.
Η κάλυψη της πρώτης εκλογικής μάχης εντείνεται μετά τις 05.00 το απόγευμα, όταν αρχίζει ο δεύτερος γύρος τηλεοπτικής κάλυψης.
Όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί συμφώνησαν να διενεργήσουν κοινό exit poll το οποίο μοιράζονται οι εταιρείες δημοσκοπήσεων που συνεργάζονται με τους σταθμούς.
Θα γίνουν δυο exit poll, το πρώτο για το δήμο Αθήνας και το δεύτερο για την Περιφέρεια Αττικής, απ΄ όπου και εξάγονται τα πολιτικά συμπεράσματα της πρώτης εκλογικής αναμέτρησης.























































