ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανίκα Μπράιτχαρτ, Ελληνική Κυβέρνηση, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Πιστοληπτική Αξιολόγηση,


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Θερινό Ηλιοστάσιο: Η μεγαλύτερη ημέρα του έτους - Κορύφωση της ηλιακής ισχύος
Στο στόχαστρο το πακέτο μαμούθ των 300 δισ. δολαρίων - «Μπροστά του, η συμφωνία Ομπάμα μοιάζει με ψίχουλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Συνεχίζονται οι συζητήσεις για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης“, ανέφερε τη Δευτέρα η εκπρόσωπος της Κομισιόν, Ανίκα Μπράιτχαρντ.
«Σε συνέχεια της τελευταίας αποστολής στην Αθήνα, συνεχίζονται οι συζητήσεις στο πλαίσιο της δεύτερης αξιολόγησης», δήλωσε η εκπρόσωπος κατά την καθιερωμένη ενημέρωση το Τύπου στις Βρυξέλλες, προσθέτοντας ότι οι ομάδες των θεσμών έχουν επιστρέψει στις έδρες τους και οι επαφές ενόψει της συνεδρίασης του Eurogroup στις 20 Μαρτίου λαμβάνουν χώρα «τόσο στην Αθήνα όσο και από τις έδρες των θεσμών».
«Στόχος είναι να υπάρξει συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο το συντομότερο δυνατό» επανέλαβε η Ανίκα Μπράιτχαρντ.
























































