Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πάπας Φραγκίσκος: Είναι αμαρτία να κλείνουν επιχειρήσεις δίχως να σκέφτονται τους εργαζόμενους

Πάπας Φραγκίσκος: Είναι αμαρτία να κλείνουν επιχειρήσεις δίχως να σκέφτονται τους εργαζόμενους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην οικονομική κρίση και στη στάση κάποιων επιχειρηματιών στάθηκε ο πάπας Φραγκίσκος, κατά την καθιερωμένη γενική ακρόαση της Τετάρτης, στην πλατεία του Αγίου Πέτρου.

«Όποιος με κινήσεις οικονομικού περιεχομένου, με διαπραγματεύσεις οι οποίες δεν είναι απόλυτα καθαρές, κλείνει βιομηχανίες και επιχειρήσεις, στερώντας εργασία από τους ανθρώπους, αμαρτάνει βαρύτατα», τόνισε ο Αργεντινός ποντίφικας.

Ο Πάπας εξέφρασε παράλληλα την αλληλεγγύη του προς τους εργαζόμενους του τηλεοπτικού δικτύου Sky Italia, που ανακοίνωσε πρόσφατα μείωση προσωπικού και μεταφορά του «στρατηγείου του» από την Ρώμη στο Μιλάνο.

Ο Φραγκίσκος ζήτησε από τους πιστούς «να μην προσποιούνται ότι κάνουν ελεημοσύνη» και πρόσθεσε ότι δεν πρέπει να ζουν την αγάπη «σαν να πρόκειται για σαπουνόπερα», αλλά ειλικρινά.

Το μήνυμα που έστειλε ο Λατινοαμερικανός ποντίφικας είναι ότι «δεν πρέπει να κάνουμε ελεημοσύνη για να προβληθούμε ή για να δείξουμε πόσο είμαστε καλοί», ούτε «για να προβάλλουμε την εξυπνάδα και ή, γενικότερα, τις ικανότητές μας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συρία: Ο νέος απεσταλμένος του Βατικανού προκρίνει τον διάλογο και την παραμονή των χριστιανών

Οι Ιταλοί «μαύρισαν» τη Μελόνι: Καταψήφισαν σε δημοψήφισμα την μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη

Η Γεωργία αποχαιρέτησε τον αναμορφωτή Πατριάρχη Ηλία Β’ – Οικ. Πατριάρχης Βαρθολομαίος: «Ο Πατριάρχης δεν απέθανε, αλλά καθεύδει»

Ο Σάντσεθ κόβει ΦΠΑ και ΕΦΚ σε ενέργεια και παγώνει τα ενοίκια – Πακέτο ανακούφισης 5 δισ. ευρώ

Αρμενία: Η Εκκλησία, με τις όποιες ατέλειές της, παραμένει φύλακας της αρμενικής ταυτότητας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr