ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Πολωνία απειλεί ότι δεν θα δεχθεί τη Διακήρυξη της Ρώμης, που θα χαράσσει την πορεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης μετά το Βrexit, εάν το κείμενο δεν θίγει ζητήματα που η Βαρσοβία θεωρεί σημαντικά.
Το σχέδιο της Διακήρυξης αναφέρει ότι οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα εργασθούν για μία Ένωση που προωθεί την οικονομική και κοινωνική πρόοδο, συνοχή και σύγκλιση, λαμβάνοντας υπ’ όψιν την ποικιλία των κοινωνικών μοντέλων και τον ρόλο – κλειδί των κοινωνικών εταίρων.
«Εάν η Διακήρυξη δεν περιλαμβάνει τα θέματα που αποτελούν προτεραιότητα για την Πολωνία, δεν θα την αποδεχθούμε», δήλωσε η Πολωνή πρωθυπουργός Μπεάτα Σίντλο στο ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο TVN.
«Η ενότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η υπεράσπιση μίας στενής συνεργασίας με το ΝΑΤΟ, η ενίσχυση του ρόλου των εθνικών κυβερνήσεων και οι κανόνες της ενιαίας αγοράς που δεν μπορεί να διαιρούν αλλά να ενώνουν, αυτές είναι οι τέσσερις προτεραιότητες που πρέπει να περιλαμβάνονται στη διακήρυξη», διευκρίνισε η Σίντλο.
Πριν από λίγες ημέρες, ο ηγέτης του κυβερνώντος Κόμματος Δικαίου και Δικαιοσύνης Γιάροσλαβ Κατσίνσκι προειδοποίησε ότι η Βαρσοβία θα δώσει σκληρή μάχη στη Σύνοδο Κορυφής της Ρώμης και δεν θα αποδεχθεί οποιαδήποτε μορφή Ευρώπης «πολλών ταχυτήτων».























































