ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερούν Ντάισελμπλουμ, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, Νίκος Κοτζιάς, Τουρκία, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Το τζιχαντιστικό παρακράτος «IHH» του Ερντογάν ετοιμάζει Στολίσκο για τη Γάζα
Διάσωση νεαρής Γιαζίντι μετά από 11 χρόνια σκλαβιάς στα χέρια του ISIS
ΔΣΑ: Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η υπόθεση των υποκλοπών - Καταπέλτης κατά Τζαβέλλα
Ο Μπαχτσελί απείλησε Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ και Γαλλία - «Περικυκλώνουν την Τουρκία» ούρλιαζε ο μαφιόζος φασίστας
Στην Ινδία το «κυνήγι» της Diet Coke: Πάρτι και μαύρη αγορά λόγω του πολέμου στο Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ονομάζομαι Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, και όχι Ντάισελμπλουμ» απάντησε ο αντικαγκελάριος και υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας – σπεύδοντας να πάρει σαφείς αποστάσεις – όταν εκλήθη να σχολιάσει τις δηλώσεις Ντάισελμπλουμ.
«Υπάρχουν περιπτώσεις που οι πολιτικοί κάνουν βλακώδεις διαπιστώσεις, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό πολλές φορές» τόνισε ο κ. Γκάμπριελ στη συνέντευξη που είχε με τον Έλληνα ομόλογό του Νίκο Κοτζιά.
Ο Γερμανός πολιτικός εξέφρασε παράλληλα τη βεβαιότητα ότι η αξιολόγηση του μνημονίου θα έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος Απριλίου.
Ο κ. Γκάμπριελ διαβεβαίωσε ακόμα ότι η όποια συζήτηση για τη θέση της Ελλάδας στην Ευρωζώνη ανήκει πλέον στο παρελθόν.
Από την πλευρά του, αναφερόμενος στην Τουρκία ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών κάλεσε την Άγκυρα να αποφασίσει αν θέλει να βαδίσει στην ευρωπαϊκή πορεία, ακολουθώντας τις αξίες της ΕΕ.
«Εμείς θέλουμε την ευρωπαϊκή της πορεία και λέμε ναι, αν βαδίσει αυτό το δρόμο» σημείωσε ο κ. Κοτζιάς.
























































