ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος της Βουλγαρίας Ρούμεν Ράντεφ διαμήνυσε ότι η χώρα του δεν θα δεχτεί μαθήματα δημοκρατίας από την Τουρκία, εν μέσω της έντασης που επικρατεί στις σχέσεις της Σόφιας με την Άγκυρα, τρεις μόλις ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές στη Βουλγαρία.
Νωρίτερα σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε επικρίνει τη Βουλγαρία, υποστηρίζοντας ότι “ασκεί πιέσεις” στην τουρκική μειονότητα ενόψει των εκλογών αυτών.
“Η Βουλγαρία δεν παραδίδει μαθήματα αλλά και δεν δέχεται μαθήματα δημοκρατίας, ιδίως από χώρες που δεν σέβονται το κράτος δικαίου”, είπε ο Ράντεφ μιλώντας σε δημοσιογράφους. “Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι οι εκλογές στη Βουλγαρία θα διεξαχθούν ομαλά. Η Βουλγαρία είναι μια ευρωπαϊκή χώρα που τηρεί τους νόμους της, όχι τα αισθήματα των άλλων”, πρόσθεσε.
Η Σόφια κατηγόρησε την περασμένη εβδομάδα την Τουρκία ότι παρεμβαίνει στην εκλογική διαδικασία μετά τις πληροφορίες ότι ένας Τούρκος υπουργός συμμετείχε στην προεκλογική εκστρατεία του κόμματος DOST, του ενός από τους δύο πολιτικούς σχηματισμούς που εκπροσωπούν τους περίπου 500.000 Τούρκους της Βουλγαρίας.
Στη συνέχεια οι υπηρεσίες ασφαλείας της Βουλγαρίας απέλασαν δύο Τούρκους πολίτες και απαγόρευσαν την είσοδο στη χώρα σε άλλους τρεις.























































