ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ολλανδία, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία, Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάγερ,


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μία νέα πτυχή αναφορικά με την ένταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ Τουρκίας και Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρουσίασε στην τουρκική τηλεόραση ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δηλώνοντας πως θα συνεχίσει να αποκαλεί τους Ευρωπαίους φασίστες, όσο εκείνοι εμμένουν να τον αποκαλούν δικτάτορα.
«Έχεις την ελευθερία να αποκαλείς τον Ερντογάν δικτάτορα, αλλά ο Ερντογάν δεν έχει την ελευθερία να τους αποκαλεί φασίστες ή ναζί. Μην το εκλάβετε ως επίθεση, αλλα΄εγώ θα εξακολουθήσω να τους αποκαλώ φασίστες, για όσο εκείνοι με αποκαλούν δικτάτορα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρόεδρος, σε μία ζωντανή συνέντευξη στην τουρκική τηλεόραση.
Επόμενος στόχος του «σουλτάνου» ήταν ο πρόεδρος της Γερμανίας, Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ, λέγοντας πως «ο Γερμανός πρόεδρος έκανε μία δήλωση που στόχευσε σε μένα, παρ’ ότι συνδεόμαστε με στενή φιλία. Εύχομαι να μην είχε κάνει ποτέ αυτή τη δήλωση».
Αναφερόμενος στη Γερμανία και στην Ολλανδία, είπε ότι χρησιμοποίησε τη σύγκριση με τους ναζί στο πλαίσιο του ορισμού της λέξης, τονίζοντας πως δεν υπάρχει διεθνές δίκαιο όταν δεν επιτρέπουν στον υπουργό του να πάει στο Ρότερνταμ. Δήλωσε επίσης ότι το πρόβλημα με την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι με ορισμένες χώρες, ενώ αναγνωρίζει την απόφαση της Βρετανίας για Brexit.























































