ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ντέλια Βελκουλέσκου, Τέρενς Κουίκ, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Οι Ιταλοί «μαύρισαν» τη Μελόνι: Καταψήφισαν σε δημοψήφισμα την μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη
Θάνατος στην Τεχεράνη: Κορυφαίος Ιρανός επιστήμονας πυραυλικών συστημάτων εξοντώθηκε σε επιδρομή στην κατοικία του
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
Γ. Παναγόπουλος: Στο αρχείο η υπόθεση με τα 3,2 εκατ. ευρώ στο πόθεν έσχες του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μείγμα εγωισμού και εμπάθειας για την Ελλάδα χαρακτήρισε ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ την στάση του ΔΝΤ στις διαπραγματεύσεις.
«Οι δίδυμες εμμονές του Πολ “λάθος συνταγή” Τόμσεν και της “βασιλικότερης του βασιλέως” προστατευόμενής του, Ντέλια Βελκουλέσκου, είναι μείγμα εγωισμού και εμπάθειας για την Ελλάδα», δήλωσε ο Τέρενς Κουΐκ, απαντώντας σε ερώτηση για την εμπλοκή των διαπραγματεύσεων λόγω της άκαμπτης στάσης του ΔΝΤ.
Ο υφυπουργός Εξωτερικών υπογράμμισε ακόμη ότι, «άσχετα με τα παράλληλα διακρατικά παιγνίδια τους, η αξιολόγηση θα κλείσει, με τα χρονικά και ουσιαστικά αντίμετρα που επιβάλλονται και με βάση τα όσα είπε σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε σχέση με το χρέος».
























































