ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλ Κάιντα, Αλ Σεμπάμπ, Βομβιστική Επίθεση, Ισλαμιστές, Μογκαντίσου, Σομαλία, Τζιχαντιστές,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Κατάρ: Στους 54 οι τραυματίες και 18 αγνοούμενοι από την έκρηξη στον τερματικό σταθμό του Ρας Λαφάν
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Περισσότεροι από 20 άνθρωποι σκοτώθηκαν από έκρηξη παγιδευμένου με εκρηκτικά αυτοκινήτου έξω από το υπουργείο Αμύνης στην πρωτεύουσα της Σομαλίας, Μογκαντίσου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στους νεκρούς συμπεριλαμβάνονται πέντε Σομαλοί στρατιώτες και οι επιβαίνοντες σε ένα μικρό λεωφορείο.
Η τζιχαντιστική οργάνωση Αλ Σεμπάμπ, αφρικανικό παρακλάδι της Αλ Κάιντα, ανακοίνωσε ότι βρίσκεται πίσω από την επίθεση, η οποία είχε στόχο την ηγεσία των σομαλικών ενόπλων δυνάμεων.
Τοπικές πηγές μεταδίδουν ότι στόχος της Αλ Κάιντα ήταν ο νέος αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων της Σομαλίας, στρατηγός Άχμεντ Μοχάμεντ, ο οποίος γλίτωσε από την επίθεση.























































