ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Σουηδία, Στοκχόλμη, Τζιχαντιστές, Τρομοκρατία,


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Τελευταία προειδοποίηση - Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με
Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη
«Μπλε τσουνάμι» σάρωσε το Κογκρέσο - Στον έλεγχο των Δημοκρατικών Γερουσία και Βουλή των Αντιπροσώπων
Γάζα: Παλαιστίνιοι πολιτοφύλακες καταδιώκουν τζιχαντιστές της Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η σουηδική Αστυνομία ανακρίνει επτά υπόπτους για την επίθεση με φορτηγό που σημειώθηκε την Παρασκευή στο κέντρο της Στοκχόλμης, ενώ έχει πάρει συνολικά 500 καταθέσεις για το συμβάν.
Ένας 39χρονος από το Ουζμπεκιστάν έχει συλληφθεί και θεωρείται ότι είναι ο οδηγός του φορτηγού. Ο ίδιος θεωρείται υποστηρικτής της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS).
Ο άντρας αυτός ήταν γνωστός στις υπηρεσίες ασφάλειας της Σουηδίας, αλλά δεν είχε ξεκάθαρους δεσμούς με ύποπτες για τρομοκρατική δράση ομάδες.
Ο συλληφθείς φαίνεται να έδρασε μόνος του, χωρίς οι αστυνομικές Αρχές να αποκλείουν το ενδεχόμενο ότι υπάρχουν συνεργοί του.
Από την επίθεση σκοτώθηκαν τέσσερις και τραυματίστηκαν 15 άνθρωποι, καθώς το φορτηγό έπεσε πάνω σε πεζούς που βρίσκονταν σε πολυσύχναστο δρόμο της Στοκχόλμης, για να εισβάλει στη συνέχεια σε εμπορικό κατάστημα στο οποίο ξέσπασε φωτιά.
Δύο από τους νεκρούς κατάγονταν από τη Σουηδία, ένας από το Βέλγιο και ένας από τη Βρετανία.
Επτά άνθρωποι ανακρίνονται για τα γεγονότα, δήλωσε ο επικεφαλής των αστυνομικών επιχειρήσεων στη δημόσια τηλεόραση SVT.
Αρκετές αστυνομικές επιχειρήσεις έχουν λάβει χώρα το τελευταίο 24ωρο σε σημεία της Στοκχόλμης.























































