ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έκλεβαν πολυτελή σκάφη από τα Μεσόγεια και τα πήγαιναν στην Δυτική Ελλάδα

Έκλεβαν πολυτελή σκάφη από τα Μεσόγεια και τα πήγαιναν στην Δυτική Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Αττική, Σκάφος Αναψυχής,

Συνεχίζονται οι έρευνες σχετικά με την παράνομη δράση σπείρας, τα μέλη της οποίας έκλεβαν πολυτελή σκάφη στην περιοχή των Μεσογείων Αττικής και τα μετέφεραν οδικώς στη Δυτική Ελλάδα.

Σύμφωνα με το Patras Times προχθές (16-5-2014), το βράδυ στο 3ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο ύψος της Μακύνειας Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου συνελήφθησαν δυο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 45 και 21 ετών, οι οποίοι επέβαιναν σε κλεμμένο αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού ρυμουλκώντας σκάφος που είχε κλαπεί το προηγούμενο βράδυ από το Κορωπί.

Από την αστυνομική έρευνα που ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπάκτου εξιχνιάστηκαν άλλες έξι κλοπές σκαφών, που οι δύο συλληφθέντες, μαζί με έναν 20χρονο και άλλους συνεργούς τους, των οποίων τα στοιχεία δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί, διέπραξαν το τελευταίο πεντάμηνο.

Αναλυτικότερα :

– Την 10/12/2013 στο Κορωπί Αττικής, από χώρο στάθμευσης σκαφών αφαίρεσαν σκάφος 42χρονου με δύο μηχανές.

– Την 13-1-2014 στο Κορωπί Αττικής, από συνεργείο σκαφών 30χρονου αφαίρεσαν τρία σκάφη με τις μηχανές τους συνολικής αξίας 140.000 ευρώ.

– Την 10/5/2014 στο Κορωπί Αττικής, από συνεργείο σκαφών αφαίρεσαν σκάφος 49χρονου με δύο εξωλέμβιους κινητήρες συνολικής αξίας 200.000 ευρώ.

– Την 4/12/2013 στα Καλύβια Αττικής, από σχολή καταδύσεων αφαίρεσαν ένα μηχανοκίνητο φουσκωτό, 49χρονου, με εξωλέμβια μηχανή αξίας 50.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής βρέθηκαν τα τρία από τα έξι σκάφη που είχαν αφαιρεθεί, τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δυο συλληφθέντων περιλαμβάνει τα αδικήματα της διάπραξης διακεκριμένων κλοπών κατά συναυτουργία, της πλαστογραφίας και της αντίστασης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Πειραιάς και η Ελευσίνα στο επίκεντρο του σινοαμερικανικού ανταγωνισμού, σύμφωνα με τον Economist

Πρωτομαγιά: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη

Απολογία 89χρονου «πιστολέρο»: «Ήθελα να κάνω ντόρο, αν ήθελα να σκοτώσω θα το είχα κάνει»

Καλαμάτα: Νεκρός άνδρας με μια σφαίρα στο κεφάλι εντοπίστηκε σε στάβλο

Τραγωδία στον Κολωνό: Νεκρή διευθύντρια σχολείου που έπεσε από ταράτσα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr