ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Die Welt, Γερμανία, Δημοσιογράφοι, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Ντενίζ Γιουτζέλ, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,


















































Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
DW: Τι γνωρίζουν οι γερμανικές Αρχές για την 16χρονη Λόρα
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου
«Εκρηκτική» δασκάλα της γιόγκα: Η 56χρονη μπαινόβγαινε σε ψυχιατρείο
Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας συνελήφθη για κατασκοπεία - Διακινούσε ΝΑΤΟϊκά σχέδια στην Κίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο αναφορικά με την έκδοση του δημοσιογράφου Ντενίζ Γκιουτζέλ, όσο ο ίδιος παραμένει στην εξουσία, δηλώνοντας ότι ο Γκιουζέλ “είναι πράκτορας της τρομοκρατίας.”
Ο Γκιουζέλ έχει την γερμανική και την τουρκική υπηκοότητα, ενώ συνελήφθη πριν από δύο μήνες με τις κατηγορίες ότι έκανε προπαγάνδα υπέρ τρομοκρατικής οργάνωσης, αλλά κι ότι υποκινούσε τον κόσμο υπέρ της βίας. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.
Ο Ερντογάν δήλωσε ότι η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ έχει ζητήσει την έκδοση του Γκιουζέλ, τονίζοντας ότι ο ίδιος έχει αρνηθεί, υποστηρίζοντας ότι ο δημοσιογράφος θα δικαστεί από τα τουρκικά δικαστήρια, ενώ θα έχει μια δίκαιη δίκη.
Ο Τούρκος πρόεδρος, υποστηρίζει ότι ο Γκιουζέλ έχει δεσμούς με το εκτός νόμου, Κουρδικό Εργατικό Κόμμα (PKK). “Αυτό το άτομο είναι ένας ολοκληρωτικός πράκτορας των τρομοκρατών. Δεν είναι όλοι οι δημοσιογράφοι καθαροί” δήλωσε ο Ερντογάν.























































