ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο γιος του Μπέντζαμιν Νετανιάχου, Γιαΐρ Νετανιάχου, άλλαξε το όνομά του σε «Γιονατάν Χον»
Το Πεντάγωνο αποκαλύπτει άψογη αναχαίτιση 111 πυραύλων που στόχευαν το USS Abraham Lincoln
Ισραηλινός Υπουργός: «Υπάρχει ένα πραγματικό σενάριο όπου η Τουρκία επιτίθεται στο Ισραήλ» - Προβληματισμός για τη στάση Τραμπ
Κλιμάκωση της περιφερειακής σύρραξης: Πληροφορίες για συντονισμένες κινήσεις εχθρικών μονάδων στη Μέση Ανατολή
Παλαιστίνιος με «ψυχιατρικά προβλήματα» προκάλεσε φθορές σε υποσταθμό του ΑΔΜΗΕ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σε ομιλία που εκφώνησε ενώπιον υποστηρικτών του στην Κωνσταντινούπολη ότι μετά το “ναι” στο δημοψήφισμα που διεξήχθη στην Τουρκία, “θα συνεχίσουμε την πορεία μας γρηγορότερα κι ισχυρότεροι”.
Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι είναι έτοιμος να οργανώσει ένα νέο δημοψήφισμα για την επαναφορά της θανατικής ποινής, αφού χαιρέτισε τη νίκη του “ναι” στο δημοψήφισμα που διεξήχθη στην χώρα για τη συνταγματική αναθεώρηση και την ενίσχυση των εξουσιών του.
Απαντώντας στο πλήθος των υποστηρικτών του που είχαν συγκεντρωθεί στην Κωνσταντινούπολη ο επικεφαλής του τουρκικού κράτους επισήμανε ότι “αμέσως θα συζητήσει το θέμα με τον πρωθυπουργό Μπιναλί Γιλντιρίμ”.
Εάν η αντιπολίτευση στηρίξει την επαναφορά της θανατικής ποινής “εγώ τότε θα εγκρίνω” αυτό το μέτρο, υπογράμμισε. Εάν δεν το κάνει “τότε θα οργανώσουμε ένα νέο δημοψήφισμα”, κατέληξε ο ίδιος.























































