ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άπω Ανατολή, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κορεατική Χερσόνησος, Μάικ Πενς, Νότια Κορέα, Ντόναλντ Τραμπ, Σεούλ,


















































Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Champions League: «Κόλλησε» στο 0-0 με τη Ναϊμέγκεν ο Ολυμπιακός
Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η οικογένεια του Έλληνα χειριστή που έχασε τη ζωή του στη σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα
Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αλλαγές στη διμερή συμφωνία ελεύθερου εμπορίου ΗΠΑ–Νότιας Κορέας θα αξιολογήσει και θα προωθήσει η κυβέρνηση Τραμπ, όπως αποκάλυψε ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Μάικ Σπενς, μιλώντας σε επιχειρηματίες στη Σεούλ.
Η συμφωνία, είχε τεθεί σε εφαρμογή πριν από πέντε χρόνια.
Ο Πενς επεσήμανε ότι το αμερικανικό εμπορικό έλλειμμα υπερδιπλασιάστηκε μέσα στα πέντε χρόνια εφαρμογής της συμφωνίας ελεύθερου εμπορίου των ΗΠΑ και της Νότιας Κορέας, ενώ έκρινε πως συνεχίζουν να υπάρχουν πολλά εμπόδια για τη δραστηριότητα των αμερικανικών επιχειρήσεων στην ασιατική χώρα.
«Αυτή είναι η σκληρή αλήθεια», είπε ο Πενς σε μια εκδήλωσε στο αμερικανικό εμπορικό επιμελητήριο στη Σεούλ.
«Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς για το πού η εμπορική μας σχέση δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας», πρόσθεσε.
Ο Τραμπ υποσχέθηκε επανειλημμένα στην προεκλογική του εκστρατεία ότι θα αναθεωρηθούν εμπορικές συμφωνίες που θεωρεί ότι πλήττουν την αμερικανική οικονομία και την απασχόληση στη χώρα του, μια πολιτική που συνόψισε με το σύνθημα «Πρώτα η Αμερική».























































