ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοψήφισμα, Κατεχόμενα Κύπρος - Ψευδοκράτος «ΤΔΒΚ», Κυπριακό Ζήτημα, Κύπρος, Μουσταφά Ακιντζί, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,


















































«Εϊλάτ 2035»: Η απάντηση του Ισραήλ στον εμπορικό άξονα Άγκυρας, Ντόχας και Ριάντ
Το Ισραήλ αναγνώρισε τη Γενοκτονία των Αρμενίων - Φρίκαρε η Τουρκία
Ερντογάν: Ο αγώνας κατά του Ισραήλ γίνεται «για τη δική μας επιβίωση και για την επιβίωση του [τουρκικού] έθνους μας»
Η Κίμπερλι συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά - Τι έγραψε στο «Χ»
Νετανιάχου: Το Ισραήλ λαμβάνει «πολύ σοβαρά» τις απειλές Ερντογάν - Θα ενημερώσει τις ΗΠΑ για την τουρκική απειλή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί, εκτιμά ότι η μικρή διαφορά μεταξύ του «ναι» και του «όχι» στο δημοψήφισμα στην Τουρκία, «δείχνει ότι ο δημοκρατικός διάλογος στην πολιτική ζωή της θα είναι ακόμη πιο σημαντικός από δω και πέρα».
Η εκτίμηση αυτή διατυπώνεται σε επιστολές του κ. Ακιντζί προς τον Τούρκο πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν, τον πρωθυπουργό Μπιναλί Γιλντιρίμ, και τον πρόεδρο του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού κόμματος, Κεμάλ Κιλιντσντάρογλου.
Ο κ. Ακιντζί αναφέρει στις επιστολές του ότι για τους Τουρκοκύπριους, και αυτοί που είπαν «ναι» και αυτοί που είπαν «όχι», είναι ένα – και είναι σημαντικό η Τουρκία να είναι ενιαία.
Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης αναφέρει καταληκτικά στην επιστολή του ότι θα συνεχιστεί η στενή διαβούλευση με την Τουρκία για την επίλυση του Κυπριακού.























































