ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ESM, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ελληνικό Χρέος, Κλάους Ρέγκλινγκ, Πιστοληπτική Αξιολόγηση,


















































Ο Καγκελάριος Μερτς επιβεβαιώνει τη στήριξη στο Ισραήλ κατά την επίσκεψή του
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
«Και όμως γυρίζει!» - Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» - Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα
Πανελλαδικός ξεσηκωμός αγροτών: Μπλόκα σε όλη τη χώρα - Το καθεστώς Μητσοτάκη πληρώνει το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ
Ιστορική συνεδρίαση στην Ισραηλινή Βουλή: Η Άγκυρα του Ερντογάν χαρακτηρίστηκε «μεγαλύτερη απειλή από το Ιράν» - Κοινό αμυντικό αφήγημα με
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ελπίδα ότι το ΔΝΤ θα συμμετάσχει στο ελληνικό πρόγραμμα εξέφρασε την Τετάρτη ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) Κλάους Ρέγκλινγκ, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Bloomberg.
«Ελπίζουμε ότι θα υπάρξει ένα παράλληλο πρόγραμμα του ΔΝΤ», δήλωσε ο Ρέγκλινγκ, χαρακτηρίζοντας την Ελλάδα «ένα θέμα σε εξέλιξη».
Πρόσθεσε ότι είμαστε στα μέσα του τρίτου προγράμματος, από το οποίο η Ελλάδα έχει λάβει 31 δισεκατομμύρια ευρώ από τον ESM.
Ο επικεφαλής του ESM δήλωσε επίσης αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των επικείμενων προεδρικών εκλογών στη Γαλλία, ενώ ερωτηθείς για το ενδεχόμενο έκδοσης ευρωομολόγου απάντησε ότι «δεν αναμένω κάτι τέτοιο στο άμεσο μέλλον» προσθέτοντας επίσης ότι δεν το θεωρεί απαραίτητο.
























































