ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
DW: Πολιτική διάσταση στο «διαζύγιο» Παρτιζάν και Ομπράντοβιτς;
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το τουρκικό ποδόσφαιρο συγκλονίζεται από το θάνατο του Τσέχου διεθνή ποδοσφαιριστή της Γκαζιαντέπσπορ, Φράντισεκ Ραϊτοράλ, που πέθανε με τραγικό τρόπο.
Ο παίκτης δεν εμφανίστηκε στην κυριακάτικη προπόνηση της ομάδας του, δεν έδωσε καν σημεία ζωής κι αυτό προκάλεσε την περιέργεια των ανθρώπων της ομάδας.
Εν τέλει κλήθηκε η αστυνομία, που μπήκε στο σπίτι του και βρήκε τον Ραϊτοράλ κρεμασμένο από το ταβάνι. Ο Τύπος της γειτονικής χώρας αναφέρει ότι ο Τσέχος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, όμως η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του.
«Δεν ήρθε σήμερα στην προπόνηση και όταν πήγαν στο σπίτι του η πόρτα ήταν κλειδωμένη, αλλά τα φώτα ανοιχτά. Ήταν ένα χαρούμενο παιδί. Λυπάμαι πάρα πολύ», δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, Ιμπραχίμ Χαλίλ Κιζίλ.























































