ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το τουρκικό ποδόσφαιρο συγκλονίζεται από το θάνατο του Τσέχου διεθνή ποδοσφαιριστή της Γκαζιαντέπσπορ, Φράντισεκ Ραϊτοράλ, που πέθανε με τραγικό τρόπο.
Ο παίκτης δεν εμφανίστηκε στην κυριακάτικη προπόνηση της ομάδας του, δεν έδωσε καν σημεία ζωής κι αυτό προκάλεσε την περιέργεια των ανθρώπων της ομάδας.
Εν τέλει κλήθηκε η αστυνομία, που μπήκε στο σπίτι του και βρήκε τον Ραϊτοράλ κρεμασμένο από το ταβάνι. Ο Τύπος της γειτονικής χώρας αναφέρει ότι ο Τσέχος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, όμως η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του.
«Δεν ήρθε σήμερα στην προπόνηση και όταν πήγαν στο σπίτι του η πόρτα ήταν κλειδωμένη, αλλά τα φώτα ανοιχτά. Ήταν ένα χαρούμενο παιδί. Λυπάμαι πάρα πολύ», δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, Ιμπραχίμ Χαλίλ Κιζίλ.























































