ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κεφάλαια ύψους 420 εκατ. ευρώ σε περισσότερες από 2.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα διοχετευτούν με την υλοποίηση των 4 συμβάσεων που υπέγραψε την Πέμπτη το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων με την Alpha Bank και την Τράπεζα Πειραιώς, σε ειδική εκδήλωση στην Αθήνα.
Οι συμβάσεις θα επιτρέψουν στις τράπεζες να χορηγήσουν δάνεια με σημαντικά μειωμένες απαιτήσεις εξασφαλίσεων, στο πλαίσιο του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής COSME.
Όπως σημειώθηκε στην εκδήλωση, οι τράπεζες θα στηρίξουν καινοτόμες επιχειρήσεις, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Κομισιόν «INNOVFIN – Χρηματοδοτήσεις της ΕΕ για την οικονομία» η οποία στηρίζεται από το πρόγραμμα της ΕΕ για την έρευνα και την καινοτομία «Ορίζοντας 2020».
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Επενδυτικού Ταμείου Πιερ Λουίτζι Τζίλιμπερτ αναφέρθηκε στη συνεργασία του εγχώριου τραπεζικού συστήματος με το Ταμείο για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την υπογραφή της σημερινής συμφωνίας με τις δυο τράπεζες.























































