Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ κατά Ν.Δ.: Ξηλώνεται το σύστημα διαπλοκής στα ΜΜΕ

ΣΥΡΙΖΑ κατά Ν.Δ.: Ξηλώνεται το σύστημα διαπλοκής στα ΜΜΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συνιστούμε στη Ν.Δ. ψυχραιμία – δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Το σύστημα διαπλοκής στα μέσα ενημέρωσης που δημιούργησε και προσπαθεί να συντηρήσει ξηλώνεται. Οι νόμοι θα εφαρμοστούν για όλους” τονίζει, σε ανακοίνωσή του, το Γραφείου Τύπου ΣΥΡΙΖΑ.

“Οι πολίτες έχουν ήδη πληρώσει θαλασσοδάνεια πάνω από 1 δισ. ευρώ, που δημιούργησαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σε συνεργασία με εκδότες. Αυτά που ήξεραν τελείωσαν. Να το αντιληφθεί αυτό και ο κ. Μητσοτάκης του «Κήρυκα Χανίων»”, καταλήγει το Γραφείου Τύπου ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση της Ν.Δ.

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με αφορμή δημοσιεύματα που αφορούν τις συζητήσεις για την εξαγορά εκδοτικών συγκροτημάτων, ξεκαθαρίζουμε ότι υποχρέωση όλων, δηλαδή των Τραπεζών, των επιχειρηματιών και των επενδυτών, είναι η τήρηση της νομιμότητας και των κανόνων διαφάνειας, προκειμένου να μη ζημιωθούν οι Έλληνες φορολογούμενοι.

Είναι σαφές ότι οποιαδήποτε συμφωνία επιτρέπει την παραμονή των παλαιών μετόχων στο νέο διοικητικό σχήμα και συνοδεύεται με διαγραφή μεγάλου μέρους των δανείων της επιχείρησης με αδιαφανή τρόπο, δεν μπορεί και δεν θα γίνει αποδεκτή.

Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να ανεχθεί καμία συμφωνία που θα στρεβλώνει το επιχειρηματικό περιβάλλον και θα ζημιώνει τα συμφέροντα του Δημοσίου και επομένως του ελληνικού λαού.

Η Ελλάδα είναι και θα παραμείνει Κράτος δικαίου.

Οι επίμονες προσπάθειες της Κυβέρνησης να οικοδομήσει το δικό της σύστημα διαπλοκής, ιδιαίτερα στα Μ.Μ.Ε., θα πέσει και αυτήν τη φορά στο κενό».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο εκπρόσωπος των Κούρδων της Συρίας συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Κώστας Τσουκαλάς για απόφαση Άρειου Πάγου: «Να σταματήσει η αγορά δανείων και ακινήτων να είναι ξέφραγο αμπέλι στις ορέξεις των funds και των servicers»

Η ελληνική γλώσσα στην καρδιά της Ευρώπης: Πρώτος εορτασμός στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με πρωτοβουλία της Ελεονώρας Μελέτη

Κοινή εκδήλωση Αρναούτογλου-Φαραντούρη στις Βρυξέλλες για κλιματικούς πρόσφυγες

Α. Σαμαράς στο Best TV : Ο Μητσοτάκης είναι το χάος – Πέθανε η λαϊκή ψυχή της ΝΔ (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...