ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θανάσης Γιαννόπουλος: Φεύγω από τη ΝΔ του Σαμαρά

Θανάσης Γιαννόπουλος: Φεύγω από τη ΝΔ του Σαμαρά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με βαρύτατες καταγγελίες κατά του Αντώνη Σαμαρά, για τον οποίο προέβλεψε ότι σε λίγο δεν θα ηγείται της παράταξης, αποχώρησε από τη Νέα Δημοκρατία ο πρώην υπουργός Θανάσης Γιαννόπουλος.

Ο κ. Γιαννόπουλος δήλωσε ότι: «Δεν μπορώ να θεωρούμαι πολιτικό παρακολούθημα αυτής της Ν.Δ. του Σαμαρά και της παρέας του», και εκτίμησε ότι θα σημειωθούν άμεσες εξελίξεις στην κεντροδεξιά και πως δεν θα ηγείται αυτής ο κ. Αντ. Σαμαράς.

Ο κ. Γιαννόπουλος , κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία, ότι δεν τον στήριξε στη προσπάθεια του να διεκδικήσει την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, όπου δεν κατόρθωσε να περάσει στον δεύτερο γύρο των εκλογών. Δεν έκρυψε δε την ενόχλησή του για την ηγεσία της Ν.Δ., εναντίον της οποίας επιτέθηκε αρκετές φορές, δηλώνοντας συγχρόνως: «Παραμένω πιστός στην ιδρυτική διακήρυξη της Νέας Δημοκρατίας από τον γενάρχη της Κωνσταντίνο Καραμανλή».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση στη Θεσσαλία: ΝΔ 24,1% – ΕΛΑΣ 16,2% – ΠΑΣΟΚ 11%

Ο Αλ. Τσίπρας έριξε το γάντι στον Μητσοτάκη: Συκοφάντη! Μίλα με «ονόματα και διευθύνσεις τώρα»

Αντ. Σαμαράς: «Όσο λοιπόν κι αν προσπαθεί ο κ. Μητσοτάκης να ταΐσει, δήθεν, τον κόσμο με “πίτσες” και “χωριάτικα”, ο ελληνικός λαός γνωρίζει, κρίνει και συγκρίνει…»

Δημοσκόπηση ALCO: Kαταρρέει στο 23,4% η ΝΔ – 4 στους 10 δεν έχουν 500 ευρώ στην άκρη

Τέλος με απειλές ο Μπεκίρης από το γραφείο Μητσοτάκη στη Βουλή: «Θα τα πούμε στα δικαστήρια»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...