ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσιογράφοι, Ελευθερία Τύπου, Εφημερίδες, Λογοκρισία, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Θεώνη (ΕΛ.Α.Σ.): «Πρώτη φορά βλέπω τόσο άγχος στα πάνελ για τη φορολόγηση του πλούτου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Υπό κράτηση βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής ο Oγκούζ Γκιουβέν, αρχισυντάκτης της ιστοσελίδας της τουρκικής αντιπολιτευόμενης εφημερίδας Cumhuriyet.
Όπως αναφέρει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, η κράτηση οφείλεται σε δημοσίευμα αναφορικά με το θάνατο του αντιεισαγγελέα της νοτιοδυτικής επαρχίας Ντενιζλί, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα την Τετάρτη.
Υπενθυμίζεται ότι 12 δημοσιογράφοι και διοικητικά στελέχη της Cumhuriyet κρατούνται σε τουρκικές φυλακές και θα δικαστούν για κατηγορίες περί τρομοκρατίας.























































