Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κομισιόν: Aνοίγει ο δρόμος για αξιόπιστη στρατηγική για τη βιωσιμότητα του χρέους

Κομισιόν: Aνοίγει ο δρόμος για αξιόπιστη στρατηγική για τη βιωσιμότητα του χρέους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ανοίγει ο δρόμος για μια «αξιόπιστη στρατηγική» που θα διασφαλίζει τη βιωσιμότητα του χρέους μετά την ψήφιση από τη Βουλή των μέτρων που συμφωνήθηκαν με τους δανειστές, σύμφωνα με την εκπρόσωπο του Ευρωπαίου επιτρόπου Οικονομίας, Ανίκα Μπράιτχαρτ.

Πρόσθεσε δε ότι η Επιτροπή καλωσορίζει το αποτέλεσμα της χθεσινής ψηφοφορίας.

Ερωτηθείσα για την υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου με τα μέτρα και τα αντίμετρα από την Βουλή, η εκπρόσωπος του Πιερ Μοσκοβισί δήλωσε ότι «η προκαταρκτική συμφωνία που επετεύχθη μεταξύ των τεσσάρων θεσμών και των ελληνικών αρχών στις αρχές του μήνα άνοιξε το δρόμο προς τη γρήγορη ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος σταθερότητας. Το πακέτο πολιτικής θα συμπληρωθεί τώρα με τις περαιτέρω συζητήσεις για μια αξιόπιστη στρατηγική που θα διασφαλίζει τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους».

«Καλωσορίζουμε τη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή των Ελλήνων για τα μέτρα που χρειάζεται να εφαρμοστούν, όπως συμφωνήθηκε στο πακέτο πολιτικής. Η εγκριθείσα νομοθεσία αξιολογείται προσεκτικά από τις αρμόδιες υπηρεσίες μας» σημείωσε.

Ως προς τις προσδοκίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής από το Eurogroup της 22ας Μαΐου για το ελληνικό ζήτημα παρέπεμψε σε πρόσφατη δήλωση του Επιτρόπου Μοσκοβισί σύμφωνα με την οποία η Επιτροπή αναμένει την «ευρύτερη δυνατή συμφωνία».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας: Συρία και Λιβύη αποτυχημένα κράτη – Η Ελλάδα βρίσκεται στο μέσο μιας τεράστιας γεωπολιτικής αναταραχής

Κοινή εκδήλωση Αρναούτογλου-Φαραντούρη στις Βρυξέλλες για κλιματικούς πρόσφυγες

Ο Φαραντούρης ζητά πράξεις εθνικής κυριαρχίας πριν οποιοδήποτε διάλογο με την Τουρκία

Το Ιράν διαψεύδει το τελεσίγραφο Τραμπ – Οι Ιρανοί δεν πρόκειται να υποχωρήσουν σε τρία βασικά αιτήματα

Τουρκία: Κίνδυνος για ελλείψεις τροφίμων λόγω ξηρασίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...