ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάχθηκε σε σημείο ελέγχου στη Σομαλία, στη βόρεια επαρχία Πούτλαντ, σκοτώνοντας πέντε ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 12.
Η επίθεση έγινε στην ημιαυτόνομη περιοχή και σκοπός του ισλαμιστή βομβιστή ήταν να παρασύρει στον θάνατο όσους περισσότερους στρατιώτες μπορούσε.
«Ο βομβιστής θεωρήθηκε ύποπτος από τον τρόπο που περπατούσε. Μόλις τον καλέσαμε να σταματήσει, αυτοανατινάχθηκε», δήλωσε ο επικεφαλής της στρατιωτικής ομάδας στην περιοχή.























































