ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εμπόριο Ναρκωτικών, Κοκαΐνη,


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Τελευταία προειδοποίηση - Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με
Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη
«Μπλε τσουνάμι» σάρωσε το Κογκρέσο - Στον έλεγχο των Δημοκρατικών Γερουσία και Βουλή των Αντιπροσώπων
Γάζα: Παλαιστίνιοι πολιτοφύλακες καταδιώκουν τζιχαντιστές της Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ακόμα επτά χρόνια και δυο μήνες απομένουν σε μια 33χρονη Ουκρανή από την ποινή κάθειρξης δέκα ετών που της επιβλήθηκε από το Μονομελές Εφετείο Δωδεκανήσου, επειδή διακινούσε στη Ρόδο κοκαΐνη που είχε φέρει κρυμμένη μέσα στα γεννητικά της όργανα. Όμως, θα την εκτίσει στο… σπίτι της!
Το Συμβούλιο Εφετών Εύβοιας εξέδωσε βούλευμα για αντικατάσταση της κράτησής της στις φυλακές του Ελαιώνα Θηβών με κατ’ οίκον έκτιση της ποινής, επικαλούμενο την ευνοϊκή διάταξη του νόμου καθώς η κρατούμενη έχει την επιμέλεια του ανηλίκου τέκνου της και επέδειξε καλή διαγωγή.
Έτσι, θα εκτίσει την υπόλοιπη ποινή στο σπίτι της με όρο να δίνει το παρών στο τμήμα του τόπου κατοικίας της, μέσα στο πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα.
Η 33χρονη είχε συλληφθεί στις 8 Φεβρουαρίου του 2015, όταν αποβιβάστηκε στο λιμάνι του νησιού από το πλοίο της γραμμής.
Μετά από σωματική έρευνα, βρέθηκε στον κόλπο της μια συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 157,6 γραμμαρίων που είχε προμηθευτεί στην Αθήνα από έναν Αλβανό για να τη μεταφέρει στη Ρόδο.
Ομολόγησε, μάλιστα, ότι μετέφερε άλλες τρεις φορές ανάλογες ποσότητες κοκαΐνης με τον ίδιο τρόπο και τις παρέδωσε σε έναν 45χρονο Έλληνα με αμοιβή 700 ευρώ κάθε φορά.
Η ίδια ποινή είχε επιβληθεί και στον 45χρονο, που βέβαια την εκτίει στις φυλακές.























































