ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αίγυπτος, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ισλαμιστές, Κατάρ, Μπαχρέιν, Πετρέλαιο, Σαουδική Αραβία, Τζιχαντιστές,


















































Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της - Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
Η Πολωνία ερευνά διασυνδέσεις Ρωσίας-Έπσταϊν: Ο Τουσκ δηλώνει ότι ήταν πιθανότατα κατάσκοπος της Μόσχας
DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αύξηση, μεγαλύτερη του 1%, σημείωσε σήμερα Δευτέρα, η τιμή του πετρελαίου στις διεθνείς αγορές, εξαιτίας των εντάσεων στη Μέση Ανατολή, όπου η Σαουδική Αραβία, κορυφαία εξαγωγός πετρελαίου, και άλλα αραβικά κράτη (Αίγυπτος, ΗΑΕ, Μπαχρέιν) διέκοψαν τις σχέσεις τους με το Κατάρ.
Η Σαουδική Αραβία, καθώς και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Αίγυπτος και το Μπαχρέιν, διέκοψαν σήμερα τις σχέσεις με το Κατάρ, κορυφαίο παραγωγό υγοποιημένου φυσικού αερίου (LNG), κατηγορώντας το ότι υποστηρίζει τον εξτρεμισμό και υπονομεύει την περιφερειακή σταθερότητα.
Η τιμή του πετρελαίου Μπρεντ είχε αυξηθεί κατά 70 σεντς (1,4%) στα 50,65 δολάρια το βαρέλι στις 06:45 ώρα Ελλάδας.
Το αμερικανικό West Texas Intermediate βρισκόταν στα 48,34 δολάρια το βαρέλι, σημειώνοντας άνοδο κατά 68 σεντς (1,4%).























































