ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Καγκελάριος Μερτς επιβεβαιώνει τη στήριξη στο Ισραήλ κατά την επίσκεψή του
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
«Και όμως γυρίζει!» - Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» - Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα
Πανελλαδικός ξεσηκωμός αγροτών: Μπλόκα σε όλη τη χώρα - Το καθεστώς Μητσοτάκη πληρώνει το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ
Οι «Παράλληλοι Βίοι» ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρα και ο «αποκεφαλισμός» στην «Αυγή»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με αίμα βάφτηκαν οι κτηματικές διαφορές που φαίνεται ότι είχαν δύο αδέλφια στο Αχλαδοχώρι Σερρών, όπου 83χρονος συνελήφθη κατηγορούμενος ότι τραυμάτισε θανάσιμα τον 81 ετών αδελφό του.
Το φονικό διαδραματίστηκε χθες το απόγευμα στη μέση του δρόμου, όταν ο κατηγορούμενος ως δράστης -έπειτα από μεταξύ τους διαπληκτισμό- επιτέθηκε με σιδερένια ράβδο τον άτυχο αδελφό του.
Ο 81χρονος άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγεία Σιδηροκάστρου, όπου όμως οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.
Ο αδερφός του κάρφωσε τη ράβδο στο στήθος.
Λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη ο 83χρονος, ενώ εντοπίστηκε και κατασχέθηκε η ράβδος ως μέσο τέλεσης της ανθρωποκτονίας.
Σύμφωνα με μαρτυρίες συγχωριανών, οι σχέσεις των δύο ανδρών ήταν για χρόνια τεταμένες, εξαιτίας κτηματικών διαφορών, που όπως αποδείχθηκε ήταν ικανές να οπλίσουν το χέρι του δράστη.
Ο ίδιος προανακριτικά είπε ότι το θύμα τού επιτέθηκε, ισχυριζόμενος ότι βρισκόταν σε άμυνα.
Ο συλληφθείς οδηγείται στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Σερρών και στη συνέχεια θα παραπεμφθεί σε ανακριτή για να απολογηθεί.























































