ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανικά κρατικά όργανα δημοσιεύουν λίστα θανάτου με στόχο Δυτικούς Ηγέτες μετά τον θάνατο του Ανώτατου Ηγέτη
Στην Κρήτη λαθρομετανάστες «χούφτωναν» 10χρονα κορίτσια σε κεντρικό δρόμο - Οι μικρές έκλαιγαν και κανείς δεν αντιδρούσε
Πώς η Σαουδική Αραβία με την Τουρκία σχεδιάζουν να «ακυρώσουν» τον IMEC και να παρακάμψουν πλήρως το Ισραήλ
Τραμπ για Ιράν: «Ο νταής της Μέσης Ανατολής είναι νεκρός» - «Τώρα θα πρέπει να πληρώσουν το τίμημα»
Οι Αμερικανοί εξαπέλυσαν πλήγματα αντιποίνων στο Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με αίμα βάφτηκαν οι κτηματικές διαφορές που φαίνεται ότι είχαν δύο αδέλφια στο Αχλαδοχώρι Σερρών, όπου 83χρονος συνελήφθη κατηγορούμενος ότι τραυμάτισε θανάσιμα τον 81 ετών αδελφό του.
Το φονικό διαδραματίστηκε χθες το απόγευμα στη μέση του δρόμου, όταν ο κατηγορούμενος ως δράστης -έπειτα από μεταξύ τους διαπληκτισμό- επιτέθηκε με σιδερένια ράβδο τον άτυχο αδελφό του.
Ο 81χρονος άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγεία Σιδηροκάστρου, όπου όμως οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.
Ο αδερφός του κάρφωσε τη ράβδο στο στήθος.
Λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη ο 83χρονος, ενώ εντοπίστηκε και κατασχέθηκε η ράβδος ως μέσο τέλεσης της ανθρωποκτονίας.
Σύμφωνα με μαρτυρίες συγχωριανών, οι σχέσεις των δύο ανδρών ήταν για χρόνια τεταμένες, εξαιτίας κτηματικών διαφορών, που όπως αποδείχθηκε ήταν ικανές να οπλίσουν το χέρι του δράστη.
Ο ίδιος προανακριτικά είπε ότι το θύμα τού επιτέθηκε, ισχυριζόμενος ότι βρισκόταν σε άμυνα.
Ο συλληφθείς οδηγείται στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Σερρών και στη συνέχεια θα παραπεμφθεί σε ανακριτή για να απολογηθεί.























































