ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ελεύθερος αφέθηκε ο πατέρας του Ενές Καντέρ που είχε συλληφθεί την Παρασκευή ως “γκιουλενιστής”

Ελεύθερος αφέθηκε ο πατέρας του Ενές Καντέρ που είχε συλληφθεί την Παρασκευή ως “γκιουλενιστής”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ελεύθερος αφέθηκε από τις τουρκικές Αρχές την Τετάρτη ο πατέρας του Τούρκου μπασκετμπολίστα του NBA, Ενές Καντέρ, ο οποίος είχε συλληφθεί ως ύποπτος γιουλενιστής.

Το δικαστήριο της Ραιδεστού (Τεκιρντάγ), στην ανατολική Θράκη άφησε ελεύθερο τον καθηγητή ιατρικής Μεχμέτ Καντέρ που είχε συλληφθεί την Παρασκευή της περασμένης εβδομάδας.

Ο μπασκετμπολίστας Ενές Καντέρ, που δεν έχει κρύψει τη συμπάθειά του για το θρησκευτικό κίνημα του Φετουλάχ Γκιουλέν, διαλάλησε παγκοσμίως τη σύλληψη του πατέρα του με αναρτήσεις στο Twitter, ενώ είχε διαμαρτυρηθεί έντονα ισχυριζόμενος ότι ο πατέρας του συνελήφθη για να εκδικηθούν εκείνον, εξαιτίας της κριτικής που ασκεί το καθεστώς του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Οι τουρκικές Αρχές έχουν εκδώσει ένταλμα σύλληψης για τον 26χρονο παίκτη του NBA, τον οποίο κατηγορούν ως μέλος “ένοπλης τρομοκρατικής οργάνωσης”.

Η τουρκική κυβέρνηση θεωρεί ενορχηστρωτή της αποτυχημένης απόπειρας πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 2016 τον Φετουλάχ Γκιουλέν. Ο ίδιος αρνείται κάθε ανάμιξη.

Οι οπαδοί του Γκιουλέν στην Τουρκία και στην τουρκική διασπορά καταδιώκονται από τις τουρκικές Αρχές κατηγορούμενοι ως προδότες, συνωμότες και πραξικοπηματίες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Κρεμλίνο δηλώνει ότι η Ρωσία βρίσκεται σε επαφή με την Τουρκία για την τύχη των ρωσικών πυραύλων S-400

Hürriyet: Τα τουρκικά S-400 πάνε σε τρίτη χώρα, η πώληση ξεκαθαρίζει σήμερα

Νετανιάχου: «Ο πόλεμος δεν έχει τελειώσει» – Τι είπε για τα F-35

Συρία και Τουρκία παρέδωσαν προσωρινή στρατιωτική γέφυρα στον Ευφράτη

Νίκος Δένδιας: «Η Ελλάδα δε θα χαρεί αν η Τουρκία πάρει τα F-35 ή αν η Τουρκία πάρει τους κινητήρες για τα αεροσκάφη νέας γενιάς»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr