ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι δήμαρχοι που κατάφεραν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου

Οι δήμαρχοι που κατάφεραν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Σε 75 δήμους έγινε μεγάλη ανατροπή του αποτελέσματος της πρώτης Κυριακής, και δήμαρχοι εκλέχθηκαν αυτοί που ήταν δεύτεροι στην πρώτη Κυριακή.

Η μεγαλύτερη ανατροπή σημειώθηκε στο δήμο Αγίας Παρασκευής, με τον Ιωάννη Σταθόπουλο, ο οποίος στον α’ γύρο είχε λάβει 29,70% και τελικά κέρδισε με 50,82%.

Ανατροπή και στο δήμο Αχαρνών με τον Ιωάννη Κασσαβά (Οικολόγοι-Πράσινοι) να κερδίζει με 54,05%, ενώ την πρώτη Κυριακή είχε λάβει 22,51%, έναντι 22,94% του απερχόμενου δημάρχου Σωτήρη Ντούρου.

Αντίστοιχα στο δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος εξελέγη με 50,03%, ενώ την πρώτη Κυριακή είχε λάβει 34,72% έναντι 37,55% του Σπυράγγελου Πάνα.

Ανατροπή και στους δήμους Βριλησσίων, όπου ο Ξ. Μανιατογιάννης κέρδισε τον νυν δήμαρχο Κων/νο Ιωαννίδη (Ν.Δ.).

Ανατροπή είχαμε και στον δήμο Βύρωνα όπου ο Γρηγόρης Κατωπόδης (ΣΥΡΙΖΑ) νίκησε τον Χρήστο Γώγο (ανεξάρτητος με στήριξη Ν.Δ.)

Τέλος στον δήμο Γαλατσίου εκλέχθηκε ο Γιώργος Μαρκόπουλος που νίκησε τον νυν δήμαρχο Κυριάκο Τσίρο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στη Γερμανία «καταριούνται» τον Μερτς για την εκλογική νίκη του AfD

Η νίκη του AfD στη Σαξονία-Άνχαλτ «ξάφνιασε» και «συγκλόνισε» τους φιλελέ «χορηγούς» της ακροδεξιάς

ΕΛ.Α.Σ. για νίκη AfD στη Σαξονία-Άνχαλτ: «Οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές δυνάμεις φέρουν σημαντικό μέρος της ευθύνης για την άνοδο της Ακροδεξιάς»

Γερμανία: Σαρωτική νίκη του ακροδεξιού AfD με 44,5% στην Σαξονία-Άνχαλτ «δείχνουν» τα exit polls

Αλ. Τσίπρας: Η διαφθορά του «Επιτελικού Κράτους» διώχνει την Ελλάδα από την ΕΕ – «Διαφθορά ή εντιμότητα;»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...