ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Naval Group: Κρίσιμη χρονιά για το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας το 2026 - Πότε αναμένονται οι επόμενες παραδόσεις φρεγατών
Υεμένη: Πολεμικό «θησαυροφυλάκιο» $900 εκατ. σε κρυπτονομίσματα έχτισαν οι Χούτι
Με δακρύβρεχτες θεωρίες συνωμοσίας απαντά η Καρυστιάνου στις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γεννηματάς» μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο δήμαρχος Αχαρνών ( Μενιδίου )Γιάννης Κασσαβός, έπειτα από έμφραγμα που υπέστη.
Η ένταση όλων των προηγούμενων ημερών μετά τον αδόκητο θάνατο του μικρού Μάριου στην αυλή του σχολείου του από αδέσποτη σφαίρα και τις κινητοποιήσεις στο Μενίδι φαίνεται πως επιβάρυναν πολύ τον δήμαρχο ο οποίος πρωτοστατούσε σε όλες τις προσπάθειες για εκτόνωση και εξεύρεση λύσης.
Μόλις την προηγούμενη νύχτα είχε γίνει στο Μενίδι μια ακόμη κινητοποίηση. Ενώ ο δήμαρχος την Τρίτη είχε μετάσχει στη συνάντηση αντιπροσωπείας με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου και κατά τη διάρκεια της συνάντησης αποφασίστηκε δέσμη μέτρων που περιλαμβάνουν εκτός των άλλων δημιουργία νέων υπηρεσιών και ενίσχυση του αστυνομικού τμήματος και της ασφάλειας στο Μενίδι.























































