ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Όσο πλησιάζει η ώρα για τις κάλπες στην Αλβανία, τόσο σκληραίνει ο προεκλογικός αγώνας και με ξυλοδαρμούς οπαδών κομμάτων.
Ο Ιλίρ Μέτα (αριστερά στη φωτογραφία), εκλεγμένος Πρόεδρος της Αλβανίας που θα αναλάβει επίσημα το αξίωμά του μέσα στο καλοκαίρι και παράλληλα ηγέτης του “Σοσιαλιστικού Κινήματος για Ενσωμάτωση”, επισκέφθηκε το χωριό Ραμπόστ στη Λέζα για να συναντήσει τοπικό στέλεχος του κόμματός του που είχε ξυλοκοπηθεί το προηγούμενο βράδυ.
Ο εκλεγμένος Πρόεδρος της Αλβανίας έκανε και μια δήλωση που έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις, προανήγγειλε ότι οι οπαδοί του θα πιάσουν τα όπλα.
«Εάν η Αστυνομία δεν μπορεί να πιάσει αυτά τα “ζαγάρια”, ο κόσμος θα οπλισθεί», φέρεται να δήλωσε ο Ιλίρ Μέτα.























































