ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο πανέξυπνος... διακοποΚούλης έπεσε από το ποδήλατο - Παρόμοιο «σουπάρισμα» με του πανέξυπνου ΓΑΠ
Το Ισραήλ καταγγέλλει την Τουρκία ότι κατέχει παράνομα το 36% της Κύπρου, το 5% της Συρίας και 2.000 τ.χλμ. στο
Η στρατηγική των πανεπιστημίων του Κατάρ: Ο ιδεολογικός πόλεμος εξασθενεί την αμερικανική ισχύ
OPUS NOVUM: Η κατάρρευση της «ρωσικής πίστης», η «πολιτική θρησκεία», ο «νέος αθεϊσμός», η «μετακοσμική θρησκευτικότητα» και ο Θεός πέρα
Ιράν: Κλειστά τα Στενά του Ορμούζ όσο οι ΗΠΑ δεν αποδέχονται τους όρους μας – Νέες απειλές Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Φονικός καύσωνας πλήττει την Κύπρο με δύο νεκρούς από θερμοπληξία.
Τη ζωή τους έχασαν δύο γυναίκες 79 και 60 χρονών από την επαρχία Λευκωσίας, οι οποίες ανήκαν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού καθώς αντιμετώπιζαν και χρόνια προβλήματα υγείας.
Σήμερα ο υδράργυρος δείχνει 44 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, ενώ η μετεωρολογική υπηρεσία έχει ανεβάσει το επίπεδο συναγερμού από κίτρινο σε πορτοκαλί.
Ο μετεωρολόγος Παναγιώτης Μούσκος ανέφερε ότι μείωση της θερμοκρασίας αναμένεται την Τετάρτη, με τον υδράργυρο να κατεβαίνει στα κανονικά επίπεδα εποχής και να φτάνει στο εσωτερικό τους 37 βαθμούς Κελσίου. Ωστόσο, μέχρι και την Τετάρτη η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 41 και 43 βαθμών και συστήνεται προσοχή ιδιαίτερα για τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.























































