ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στη σύμμαχό μας Αίγυπτο ο Νίκος Παππάς για την ίδρυση Εκπαιδευτικού Τεχνολογικού Κέντρου CEG

Στη σύμμαχό μας Αίγυπτο ο Νίκος Παππάς για την ίδρυση Εκπαιδευτικού Τεχνολογικού Κέντρου CEG
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στο Κάιρο της Αιγύπτου βρίσκεται ο Νίκος Παππάς, για την τριμερή διυπουργική συνάντηση και την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας Ελλάδας, Αιγύπτου και Κύπρου για την ίδρυση Εκπαιδευτικού Τεχνολογικού Κέντρου CEG.

Στο Υπουργείο Αρχαιοτήτων πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα ευρεία σύσκεψη του Υπουργού ΨΗΠΤΕ Νίκου Παππά με Υπουργούς της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου.

Στην σύσκεψη αυτή συμμετείχαν οι Υπουργοί: Αρχαιοτήτων Χαλέντ Ελ Ανάνι, Πολιτισμού Χέλμι Ελ Ναμνάμ, Τουρισμού Γεχία Ρασέντ, Επικοινωνιών και Τεχνολογίας Πληροφοριών Γιάσερ Ελ Κάντι και Έρευνας και Τεχνολογίας κα Μέρβατ Τάχα.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης η Πρόεδρος της Επιτροπής της Βουλής για τον Τουρισμό Σαχάρ Ταλάτ Μουστάφα και ο Κυβερνήτης του Νοτίου Σινά Χαλέντ Φούντα.

Το ταξίδι του Υπουργού ΨΗΠΤΕ Νίκου Παππά στο Κάιρο συνοδεύουν οι: Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος, Γενικός Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, Βασίλης Μαγκλάρας, Ειδικός Γραμματέας Επικοινωνιακού Σχεδιασμού Γιώργος Φλωρεντής καθώς και ο Πρέσβης της Ελλάδος στο Κάιρο Μιχάλης Διάμεσης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Η συμφωνία της Μέκκας δεν πρόκειται για μια δεσμευτική συμφωνία» – Χάος στη Μέση Ανατολή – Όλοι οι Άραβες μιλάνε με τους Ισραηλινούς και ο καθένας μόνος του

Οι επιθέσεις των Χούτι φτάνουν στη Μέκκα, εκθέτοντας τα όρια του αμυντικού συμφώνου της Σαουδικής Αραβίας με την Τουρκία και το Πακιστάν

Η Σαουδική Αραβία σε «πολιορκία» των Χούτι – Οι ΗΠΑ δείχνουν σωτηρία της από το Ισραήλ

Ο Φαραντούρης ζήτησε από τον πρεσβευτή της Αιγύπτου στην ΕΕ σεβασμό στο ισχύον ιδιοκτησιακό καθεστώς της Μονής Σινά

Ελλάδα-Κύπρος-Αίγυπτος: Οποιεσδήποτε Συμφωνίες ή Μνημόνια Κατανόησης σχετικά με την οριοθέτηση των θαλάσσιων δικαιοδοσιών θα πρέπει να συνάπτονται σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και την UNCLOS – Σφαλιάρα στην πειρατική Τουρκία!

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...