ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επίθεση Ερντογάν: Η Γερμανία προστατεύει τους τρομοκράτες του Γκιουλέν

Επίθεση Ερντογάν: Η Γερμανία προστατεύει τους τρομοκράτες του Γκιουλέν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Φουλ επίθεση Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν από γερμανικό έδαφος. Λίγο πριν τη συνάντησή του με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ, στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής της G20, ο Τούρκος πρόεδρος δεν κάνει βήμα πίσω από τις θέσεις του και δίνει μία αποκαλυπτική των προθέσεων του συνέντευξη στη γερμανική εφημερίδα Die Zeit.

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε την Τετάρτη, ότι η Άγκυρα θα θεωρεί τη Γερμανία σαν μια χώρα που “προστατεύει” τους τρομοκράτες, εφόσον αρνείται να εκδόσει στην Τουρκία τους υποστηρικτές του ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο κατηγορούν οι τουρκικές αρχές ως υποκινητή της απόπειρας πραξικοπήματος του περασμένου Ιουλίου.

Σε συνέντευξή του στην εβδομαδιαία γερμανική εφημερίδα Die Zeit, ο Ερντογάν είπε επίσης ότι “η Γερμανία διαπράττει αυτοκτονία”, επειδή δεν του επιτρέπει να μιλήσει σε Τούρκους που ζουν στη χώρα.

Ο Τούρκος πρόεδρος σημείωσε πάντως ότι η Τουρκία και η Γερμανία χρειάζονται η μία την άλλη και πρόσθεσε ότι “δεν έχει κανένα πρόβλημα” με την καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλέξης Τσίπρας: Αναβάθμισα τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις σε πλαίσιο αμοιβαίου οφέλους – Ποιους ηγέτες εκτιμά ο απρόβλεπτος Τραμπ

Αλέξης Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης με κατηγορούσε για «τραμπισμό» – Αδυνατεί να ποντίσει καλώδιο στην Κάσο και η Τουρκία παίρνει F-16, F-35, Eurofighter, κινητήρες – «Εθνική ήττα» ο υποτακτικός Μητσοτάκης – Τσίπρας: Εγώ ΔΕΝ έδωσα

Το Κρεμλίνο δηλώνει ότι η Ρωσία βρίσκεται σε επαφή με την Τουρκία για την τύχη των ρωσικών πυραύλων S-400

Hürriyet: Τα τουρκικά S-400 πάνε σε τρίτη χώρα, η πώληση ξεκαθαρίζει σήμερα

Νετανιάχου: «Ο πόλεμος δεν έχει τελειώσει» – Τι είπε για τα F-35

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr