ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Η σοσιαλπατριώτισσα Νίνα Κασιμάτη ψήφισε τις αμυντικές δαπάνες
Έλληνες της Συρίας στο Στρασβούργο για την Προστασία των Χριστιανών της Ανατολής
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Levantine Greeks Brief European Parliament on the Plight of Syrian Christians
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ασκήθηκε στους οκτώ συλληφθέντες για τη δολοφονική επίθεση στον Αμερικανό τουρίστα στον Λαγανά Ζακύνθου.
Την Τρίτη αναμένεται να οδηγηθούν στον ανακριτή για να απολογηθούν. Έως τότε θα κρατούνται στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ζακύνθου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι τους δηλώνουν μετανιωμένοι.
Το imerazante.gr γράφει ότι ο δικηγόρος του Έλληνα συλληφθέντα, ο οποίος εργάζεται ως μπαρμαν στο μπαρ όπου ξεκίνησε ο διαπληκτισμός, δήλωσε πως ο πελάτης του είναι συντετριμμένος.
«Πρόκειται για ένα παιδί με λευκό ποινικό μητρώο αφού προγενέστερα δεν είχε ποτέ ενοχλήσει τις διωκτικές και δικαστικές αρχές ούτε για μια απλή παράβαση του ΚΟΚ», πρόσθεσε.
Όπως ανέφερε, ο 34χρονος παραδέχεται ενεπλάκη στο γεγονός, αλλά αρνείται κατηγορηματικά ότι ήταν αυτός που προκάλεσε στον 22χρονο εκείνα τα χτυπήματα στο κεφάλι που είχαν ως συνέπεια τις βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που του έκοψαν το νήμα της ζωής.






















































