ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Μαυραγάνης, Φορολογία,


















































Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία
55χρονος Μυστράς: «Κρατούσα τον πατέρα μου στον καταψύκτη για να παίρνω τη σύνταξη»
Κόμμα Καρυστιανού: Βαριές καταγγελίες από 22 πρώην στελέχη της Ελπίδας για τη Δημοκρατία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την πρόθεση της Κυβέρνησης να λάβει πρωτοβουλίες το επόμενο διάστημα προκειμένου να αποκατασταθούν οι φορολογικές αδικίες και να μειωθούν τα φορολογικά βάρη για τους πολίτες χωρίς ωστόσο να πληγούν τα φορολογικά έσοδα, εξέφρασε την Τετάρτη ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης.
Μιλώντας σε ημερίδα που διοργάνωσε το Ελληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, ο κ. Μαυραγάνης τόνισε πως προέχει η ολοκλήρωση των προωθούμενων μεταρρυθμίσεων, η άρση των αδικιών που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, η υιοθέτηση φορολογικών ελαφρύνσεων οι οποίες θα συνοδεύονται από την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων, η βελτίωση της λειτουργίας της φορολογικής διοίκησης, αλλά και η αύξηση της φορολογικής συμμόρφωσης.
Πρόθεση της κυβέρνησης είναι να καταργήσει τη ρύθμιση Παπακωνσταντίνου, που στέλνει φυλακή ακόμα και πολίτες που αποδεδειγμένα δεν μπορούν να πληρώσουν τις οφειλές τους προς το Δημόσιο, να προχωρήσει στη μείωση των φορολογικών συντελεστών σε πολίτες και επιχειρήσεις, στην κατάργηση της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης που επιβαρύνει κάθε χρόνο με συντελεστή από 1% έως 4% τα ετήσια εισοδήματα άνω των 12.000 ευρώ, στη σταδιακή κατάργηση των τεκμηρίων διαβίωσης, στην απαλλαγή των μικρών επιχειρήσεων από ΦΠΑ, αλλά και στη μείωση της φορολογίας των ΙΧ αυτοκινήτων.























































