ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός, Σάκης Αρναούτογλου,

















































Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Στην πατρική εστία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας προσκεκλημένος στη Σλάβα του Σέρβου Προέδρου - Ο ιερός συμβολισμός
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής - Η κατάσταση της υγείας του
Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για αλλαγή του καιρού με βροχές και καταιγίδες κάνει λόγο ο Σάκης Αρναούτογλου.
Όπως αναφέρει στη σελίδα του στο Facebook από την Κυριακή θα υπάρξει επιδείνωση σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ δεν αποκλείει τα φαινόμενα να εμφανιστούν νωρίτερα.
«Σε συνέχεια των αναρτήσεών μου από την Παρασκευή της προηγούμενης εβδομάδας και σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, πολύ πιθανή δείχνει πλέον μια αλλαγή- επιδείνωση του καιρού από την Παρασκευή και το Σάββατο πρώτα στα βόρεια και από την Κυριακή σε μεγάλο τμήμα της χώρας με βροχές ή καταιγίδες που τοπικά δεν αποκλείεται να είναι έντονες και μάλιστα ίσως διατηρηθούν κατά τόπους τη Δευτέρα ίσως έως και την Τρίτη κυρίως στην ανατολική Ελλάδα!
»Πολύ αισθητή δείχνει να γίνεται και η πτώση της θερμοκρασίας από την Κυριακή στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Βελτίωση του καιρού και σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας προβλέπεται κυρίως από την Τετάρτη και μετά».






















































