ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δικαιοσύνη, Πραξικόπημα, Πραξικόπημα Τουρκία, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία, Φετουλάχ Γκιουλέν,


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνθήματα όπως “Θέλουμε θανατική ποινή” και “Κάτω η οργάνωση FETO (Γκιουλέν)” φωνάζουν έξω από το δικαστήριο όπου ξεκίνησε την Τρίτη η δίκη των 486 υποδίκων της βάσης Ακιντζί από όπου κατευθύνονταν οι επιχειρήσεις του πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου.
Συγγενείς νεκρών του πραξικοπήματος, σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, έριξαν σχοινί που συμβολίζει τη θανατική ποινή στους υπόδικους ενώ τους περνούσαν για να τους πάνε στην αίθουσα του δικαστηρίου. Η αστυνομία εμπόδισε πολίτες οι οποίοι προσπάθησαν να τρέξουν προς τους υπόδικους.
Κρατούσαν επίσης πλακάρ που έγραφαν “Να δικαστούν οι τρομοκράτες με μια στολή όλοι”, “Θανατική ποινή στους προδότες”, “Αυτοί που απλώνουν χέρι στο κράτος να τους κοπεί το χέρι”.
Μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου όπου δημιουργήθηκε χώρος και για συγγενείς νεκρών του πραξικοπήματος προκλήθηκε επίσης ένταση.
Όταν συγγενείς νεκρών άρχισαν να βρίζουν, δικηγόροι υποδίκων αντέδρασαν χτυπώντας το χέρι τους στο τραπέζι.
Ο δικαστής παρενέβη προειδοποιώντας τις πλευρές. Ένας από τους συγγενείς φώναξε: “Στο τέλος θα πνιγείτε στη βρωμιά σας”.
Ο δικαστής είπε: “Καταλαβαίνουμε τον πόνο και το θυμό σας αλλά αυτοί που δεν μπορούν να αντέξουν εδώ ας αποχωρήσουν. Αν συνεχιστεί αυτός ο διάλογος θα αναγκαστούμε να απομακρύνουμε κάποιους”.























































