ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Θεώνη (ΕΛ.Α.Σ.): «Πρώτη φορά βλέπω τόσο άγχος στα πάνελ για τη φορολόγηση του πλούτου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στις φλόγες τυλίχθηκε αυτοκίνητο στην Τουλούζη, πιθανότατα όταν έσκασε η μπαταρία ενός ηλεκτρονικού τσιγάρου, όπως έγινε γνωστό από πηγή της τοπικής αστυνομίας.
Η πυρκαγιά, από την οποία δεν τραυματίστηκε κανείς, ξεκίνησε γύρω στις 7.30, τοπική ώρα, από τη βαλίτσα στην οποία βρισκόταν η μπαταρία.
«Η μπαταρία μάλλον ήρθε σε επαφή με κάποιο μεταλλικό αντικείμενο και πήρε φωτιά. Κατά 99,99% δεν ήταν φυλαγμένη μέσα στην ειδική θήκη της», εξήγησε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας. «Ακόμη και οι ελαττωματικές μπαταρίες δεν παίρνουν φωτιά αν δεν έρθουν σε επαφή με κάποιο άλλο αντικείμενο», πρόσθεσε.
Ο οδηγός του οχήματος πρόλαβε να βγει έξω, παίρνοντας μαζί του και τη φλεγόμενη βαλίτσα, αφήνοντας το αυτοκίνητο να καίγεται στην άκρη του δρόμου. Η πυρκαγιά σβήστηκε λίγο αργότερα χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής.























































