ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανία, Βαλκάνια, Νίκος Κοτζιάς, Ντιτμίρ Μπουσάτι, Πυρκαγιά, Υπουργείο Εξωτερικών, Φωτιά,


















































Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Ταλ Ντίλιαν: Δεν θα γίνω ο αποδιοπομπαίος τράγος, το Predator παρέχεται αποκλειστικά σε κυβερνήσεις και Αρχές ασφάλειας, αυτοί ορίζουν τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ευγνωμοσύνη του στην ελληνική κυβέρνηση και προσωπικά στον Νίκο Κοτζιά για την ουσιαστική συνδρομή της Ελλάδας, όπως υπογραμμίζει, με εναέρια μέσα στην κατάσβεση των πυρκαγιών στη νότια Αλβανία, εξέφρασε ο Αλβανός υπουργός Εξωτερικών Ντιτμίρ Μπουσάτι.
«Είμαι ευγνώμων στον Νίκο Κοτζιά και στην ελληνική κυβέρνηση για την παροχή ουσιαστικής βοήθειας στις προσπάθειές μας για την κατάσβεση των πυρκαγιών στη νότια Αλβανία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλβανός υπουργός Εξωτερικών σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.
Σημειώνεται πως έπειτα από αίτημα που υποβλήθηκε στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά από τον Αλβανό ομόλογό του, Ντιτμίρ Μπουσάτι, η Ελλάδα συνέδραμε με πυροσβεστικά αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας τις επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης στη γειτονική Αλβανία, στην προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς που έχει εκδηλωθεί στον Αυλώνα.
























































