ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η κυβέρνηση των Σκοπίων διέψευσε ως εντελώς αναληθές το δημοσίευμα του ρωσικού Sputnik, σύμφωνα με το οποίο ο Ζόραν Ζάεφ έθεσε το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ στον Αμερικανό αντιπρόεδρο Μάικ Πενς, προτείνοντας μάλιστα και εναλλακτικές ονομασίες με συνθετικό πάντα το “Μακεδονία” [διαβάστε εδώ].
Σύμφωνα με το σκοπιανό πρακτορείο ειδήσεων MIA, η σκοπιανή κυβέρνηση απέρριψε ως εντελώς αναληθείς και ανακριβείς, τις πληροφορίες που διακίνησε το ρωσικό Sputnik, τις οποίες ακολούθως αναπαρήγαγαν αρκετά περιφερειακά σερβικά ηλεκτρονικά ΜΜΕ.
«Στη Σύνοδο της Χάρτας της Αδριατικής στην Ποντγκόριτσα σε καμία περίπτωση δεν έγιναν συζητήσεις για αλλαγή του ονόματος της “Δημοκρατίας της Μακεδονίας”», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της σκοπιανής κυβέρνησης, Μίλε Μποσνιάκοφσκι.
Το ειδησεογραφικό πρακτορείο MAKFAX διευκρινίζει ότι η σερβική έκδοση του ρωσικού Sputnik, ισχυρίστηκε ότι στη Σύνοδο στην Ποντγκόριτσα ο πρωθυπουργός Ζάεφ ζήτησε τη στήριξη των ΗΠΑ για τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος για αλλαγή του ονόματος της πΓΔΜ, ενώ, ως ενδεχόμενες λύσεις [σ.σ. στο ζήτημα της ονομασίας], αναφέρθηκαν οι ονομασίες: «“Άνω Μακεδονία”», «“Βόρεια Μακεδονία”» και «“Δημοκρατία της Μακεδονίας” (Σκόπια)».
























































