ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αίσιο τέλος είχε επεισόδιο στο Τμήμα Ασφαλείας του Γαλατσίου με πρωταγωνιστή έναν Νιγηριανό ο οποίος απειλούσε να αυτοκτονήσει και να σφάξει το παιδί του αν το πήγαιναν στο Χαμόγελο του Παιδιού.
Ο Νιγηριανός οδηγήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο αστυνομικό τμήμα μετά από μήνυση ομοεθνούς του η οποία πρόσεχε το παιδί του.
Μόλις ο άνδρας ενημερώθηκε ότι το παιδάκι πρέπει να οδηγηθεί στο Χαμόγελο του Παιδιού, το πήρε αγκαλιά και αφού άρπαξε μια εικόνα από το γραφείο του αξιωματικού την πέταξε και έσπασε το γυαλί, άρπαξε ένα κομμάτι και απειλούσε να σφάξει το ενάμισι έτους κοριτσάκι του και να αυτοκτονήσει.
Αστυνομικοί κατάφεραν να τον πείσουν να παραδοθεί προκειμένου να μην κάνει κακό στον εαυτό του και το παιδί του.























































