ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η φωτιά στην Ανάληψη Αμαλιάδας απειλεί την κοινότητα Περιστέρι και πήραμε απόφαση να προχωρήσουμε στην εκκένωση του χωριού, δήλωσε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο ο δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.
Όμως, όπως πρόσθεσε ο δήμαρχος, «από το χωριό θα απομακρυνθούν όσοι κάτοικοι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και τα παιδιά».
Σύμφωνα με τον κ. Χριστοδουλόπουλο, «το πύρινο μέτωπο είναι στις παρυφές του χωριού και ήδη μέσα στο Περιστέρι βρίσκονται πυροσβεστικά οχήματα, προκειμένου να ανακόψουν την φωτιά, ενώ όπως μας έχουν ενημερώσει, αναμένεται να έλθει και να κάνει ρίψεις νερού, ένα ελικόπτερο τύπου Έρικσον».
Όσον αφορά την φωτιά, ο δήμαρχος είπε ότι «για περίπου μιάμιση ώρα, το μεσημέρι, είχαν φύγει τα εναέρια μέσα και τότε είχαμε αναζωπύρωση της φωτιάς, η οποία πέρασε την αντιπυρική ζώνη».























































