ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βαρκελώνη, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ισπανία, Καταλονία, Τζιχαντιστές, Τρομοκρατία,


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο οδηγός του βαν, το οποίο χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση στη Βαρκελώνη, είναι ένας από τους πέντε άνδρες που πυροβόλησαν και σκότωσαν οι αστυνομικές δυνάμεις στο Καμπρίλς, μεταδίδουν ισπανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, αναφορά που πάντως δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής από την Aστυνομία.
Πρόκειται για τον 17χρονο Μουσά Ουκαμπίρ, ο οποίος φέρεται να οδηγούσε το φορτηγάκι το οποίο έπεσε επάνω στο πλήθος στην Λας Ράμπλας, το απόγευμα της Πέμπτης, σκοτώνοντας 14 ανθρώπους και τραυματίζοντας δεκάδες άλλους.
Ο Μ. Ουκαμπίρ φέρεται να χρησιμοποίησε τα στοιχεία του αδελφού του για να ενοικιάσει το φορτηγάκι.
Μερικές ώρες μετά από την επίθεση στη Βαρκελώνη, η Aστυνομία σκότωσε πέντε υπόπτους για τζιχαντισμό, οι οποίοι, επιβαίνοντας σε άλλο όχημα, πραγματοποίησαν ανάλογη επίθεση στην πόλη Καμπρίλς. Μία γυναίκα η οποία τραυματίστηκε κατά την επίθεση αυτή, πέθανε την Παρασκευή.
Η Αστυνομία σημειώνει ότι οι άνδρες που σκοτώθηκαν στην Καμπρίλς συνδέονται με την επίθεση στην Βαρκελώνη, την οποία ήδη από το βράδυ της Πέμπτης «ανέλαβε» το Ισλαμικό Κράτος.























































