ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Μπεάτα Σίντλο, Πολωνία, Πρόσφυγες,


















































Έντρομος ο 86χρονος Ανδρέας Δρυμιώτης για τον «κίνδυνο» να πάει φυλακή ο Μητσοτάκης με 25%
Λουτράκι: Λαγοκέφαλος δάγκωσε δύο λουόμενους
Αθήνα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας γυναικών μέσω «γραφείου ερωτικών ραντεβού»
Να «επικηρύξουν» τους λαγοκέφαλους σκέφτονται στην κυβέρνηση
Το Ιράν ανακοίνωσε εκ νέου κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων κατά της Χεζμπολάχ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αγνοούν οι Πολωνοί το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και συγκεκριμένα την απόφασή του, που ορίζει πως οι Βρυξέλλες έχουν δικαίωμα να υποχρεώσουν κράτη μέλη να δεχθούν αιτούντες άσυλο.
Η πρωθυπουργός Μπεάτα Σίντλο δήλωσε πως η Πολωνία θα συνεχίσει να αρνείται να δεχθεί πρόσφυγες βάσει του προγράμματος της ΕΕ για την μετεγκατάστασή τους, παρά την απόφαση του κορυφαίου δικαστηρίου της ΕΕ.
«Ήμουν πεπεισμένη ότι το δικαστήριο θα λάμβανε μια τέτοια απόφαση, όμως αυτό ουδόλως αλλάζει τη στάση της πολωνικής κυβέρνησης αναφορικά με τη μεταναστευτική πολιτική», δήλωσε η Σίντλο προς τους δημοσιογράφους στο περιθώριο ενός επιχειρηματικού συνεδρίου σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters, που αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.























































