ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη Μιανμάρ απειλούν πλέον τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα με “τιμωρία” για τα “εγκλήματά” της και καλούν τους μουσουλμάνους όλου του κόσμου να υποστηρίξουν τους ομοθρήσκους τους, οι οποίοι “τελούν υπό διωγμό” στη χώρα και καταφεύγουν στο Μπανγκλαντές.
Η ισλαμιστική τρομοκρατική οργάνωση εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους μουσουλμάνους όλου του κόσμου να στηρίξουν τους ομοθρήσκους τους της Μιανμάρ προσφέροντάς τους βοήθεια, όπλα και “στρατιωτική υποστήριξη”.
“Η βάρβαρη μεταχείριση που δέχονται οι μουσουλμάνοι αδελφοί μας δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητη”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αλ Κάιντα, σύμφωνα με αμερικανικό δίκτυο παρακολούθησης ισλαμιστικών ιστοσελίδων.
“Η κυβέρνηση της Μιανμάρ θα πρέπει να δοκιμάσει αυτό που δοκίμασαν οι μουσουλμάνοι αδελφοί μας”, προστίθεται στην απειλή.
Η Μιανμάρ υποστηρίζει ότι οι δυνάμεις ασφαλείας της πραγματοποιούν μια νόμιμη εκστρατεία εναντίον τρομοκρατών, τους οποίους κατηγορεί για επιθέσεις εις βάρος της αστυνομίας, του στρατού και αμάχων.























































