ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης, Λαθρομετανάστες, Μεσόγειος Θάλασσα, Μετανάστες, Πρόσφυγες,


















































Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Με κόστος 2 δισ. δολάρια την ημέρα, πόσο μπορεί να αντέξει η Ουάσιγκτον τον πόλεμο με το Ιράν;
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
Πώς θα καταληφθούν τα Στενά: Οι επιλογές του Πενταγώνου για χερσαία επιχείρηση Αμερικανών πεζοναυτών και αλεξιπτωτιστών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Περισσότεροι από 2.650 πρόσφυγες και μετανάστες έχουν χάσει τη ζωή τους ή αγνοούνται στη Μεσόγειο Θάλασσα φέτος, στην προσπάθειά τους να φτάσουν στην Ευρώπη, σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (ΔΟΜ).
Ο αριθμός είναι μειωμένος σε σχέση με πέρυσι, όταν στο σύνολο του έτους έχασαν τη ζωή τους 5.143 άτομα.
Η συντριπτική πλειονότητα των θανάτων, 2.471 τον αριθμό, καταγράφηκαν στον κεντρικό άξονα της Μεσογείου, ανοιχτά της Ιταλίας και της Λιβύης, όπου επικεντρώνεται η δράση των διακινητών μετά το κλείσιμο των συνόρων στα Βαλκάνια και τη συμφωνία της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία.
Ακόμα 138 άνθρωποι ανάμεσα στην Ισπανία και το Μαρόκο, άξονας που έχει αρχίσει να «θερμαίνεται» από την άνοιξη. Οι λιγότεροι θάνατοι καταγράφηκαν στο Αιγαίο Πέλαγος, όπου 45 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους έως τώρα φέτος.























































