ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι Ισραηλινοί ανατίναξαν τουρκική βάση στη Β/Δ Συρία - Ο Τόμας Μπάρακ πήρε το μέρος των Τούρκων κατά του Ισραήλ
Συρία-Δαμασκός: Σύροι τζιχαντιστές φιλότουρκοι στρατιωτικοί ουρλιάζουν «ερχόμαστε για σένα, Εβραίε, έρχόμαστε» (βίντεο)
Αυστηρή προειδοποίηση ΥΠΕΞ Ισραήλ για τη δολοφονία Ελληνορθόδοξου (Ρωμιού) στη Συρία
Η Χαμάς στρατολογούσε μυστικό στρατό στον Λίβανο
Ιρανός βουλευτής κατηγορείται ότι άνοιξε πυρ κατά διαδηλωτών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέα παρέμβαση στις αποφάσεις της κεντρικής τράπεζας της Τουρκίας επιχειρεί ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ζητώντας μείωση επιτοκίων μετά τη νέα αύξηση του πληθωρισμού.
Ο Τούρκος Πρόεδρος επιρρίπτει την ευθύνη για τον υψηλό πληθωρισμό στα υψηλά επιτόκια και ζητά τη μείωσή τους.
«Δεν έχουμε καταφέρει να μειώσουμε τον πληθωρισμό και αυτό οφείλεται στα επιτόκια», δήλωσε σύμφωνα με το Reuters.
O πληθωρισμός της Τουρκίας αυξήθηκε τον Σεπτέμβριο στο 11,2% σε ετήσια βάση, την ώρα που ο στόχος της κεντρικής τράπεζας είναι το 5%.
«Τα επιτόκια δεν έχουν μειωθεί στο επίπεδο που θα επιθυμούσαμε.Αν δεν συμβεί αυτό, μας περιμένουν πολλά προβλήματα», προειδοποίησε ο πρόεδρος της Τουρκίας.
Μέχρι σήμερα η κεντρική τράπεζα αντιστέκεται στις πιέσεις του “Σουλτάνου¨.H τουρκική λίρα δέχεται πιέσεις έναντι του δολαρίου από τα μέσα Σεπτεμβρίου, όταν η κεντρική τράπεζα της Τουρκίας αποφάσισε να διατηρήσει αμετάβλητα τα επιτόκια.























































