ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τι κοινό μπορεί να έχουν το ιστορικό στέλεχος της γαλλικής Αριστεράς, Ζαν Λικ Μελανσόν με τη Μαρίν Λεπέν; Αν και έχουν μεγάλες πολιτικές διαφορές, είναι και οι δύο πολέμιοι της Ευρωπαικής Ένωσης. Και το απέδειξαν πριν από λίγες ώρες.
Το κόμμα του Μελανσόν, οι “Ανυπότακτοι”, έχουν ήδη υποβάλει τροπολογία στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή της γαλλικής εθνοσυνέλευσης με αίτημα την απομάκρυνση της σημαίας της Ε.Ε από το κτίριο.
Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα “Le Figaro”, η αρμόδια Επιτροπή της Εθνοσυνέλευσης θα εξετάσει την τροπολογία που κατατέθηκε από τους 17 βουλευτές των “Ανυπότακτων” Γάλλων και στην οποία ζητούν την απόσυρση της σημαίας της Ε.Ε από το κτίριο “Palais Bourbon” (δίπλα στο Σηκουάνα).
Αφότου έγινε γνωστό το αίτημα των “Ανυπότακτων” Γάλλων, το κόμμα της Λεπέν “Εθνικό Μέτωπο” έσπευσε να χαιρετίσει την πρωτοβουλία της Αριστεράς.”Έχουν δίκιο. Είμαστε στη γαλλική Εθνοσυνέλευση, είναι φυσιολογικό να υπάρχει μόνο η γαλλική σημαία”, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της γαλλικής δεξιάς, Λουί Αλιό.
Σύμφωνα με το γαλλικό δίκτυο “LCI”, το κόμμα της Μαρίν Λεπέν σχεδιάζει να στηρίξει τους “Ανυπότακτους”. “Δεν το συζητήσαμε ακόμα, αλλά νομίζω ότι είναι κάτι που μπορούμε να υποστηρίξουμε”, δήλωσε ο ευρωβουλευτής της γαλλικής καθαρής δεξιάς.






















































