ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία
55χρονος Μυστράς: «Κρατούσα τον πατέρα μου στον καταψύκτη για να παίρνω τη σύνταξη»
Κόμμα Καρυστιανού: Βαριές καταγγελίες από 22 πρώην στελέχη της Ελπίδας για τη Δημοκρατία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κάθε περίπτωση ανεξαρτητοποίησης της Καταλονίας απέκλεισε ο υπουργός Οικονομίας της Ισπανίας Λουίς Ντε Γκίντος, τονίζοντας ότι οι πολίτες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τις καταθέσεις της καταλανικές τράπεζες.
«Είναι ξεκάθαρο ότι η ανεξαρτητοποίηση της Καταλονίας δεν θα συμβεί» δήλωσε προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup και πρόσθεσε «είναι παράνομο, είναι παράλογο, είναι επιζήμιο για την οικονομία της Καταλονίας. Έχουμε δει τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί από πολλές επιχειρήσεις» είπε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα τόνισε ότι παρά την αβεβαιότητα που προκαλείται από την καταλανική κρίση, η Ισπανία θα συνεχίσει να αναπτύσσεται.























































